Rucolastamppot met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen:
1 kilo aardappelen
4 eetlepels olijfolie
4 eetlepels creme fraiche
zwarte peper
zout
250 gram rucola
2 bosuien
1/2 paprika
300 gram geitenkaas

Bereidingswijze
Was de rucola, de bosuien en de paprika. Snij de bosuien in ringen. Snij de paprika in dunne reepjes (zonder de zaadjes). Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een ruime pan met water. Stamp de aardappelen tot een puree. Voeg de olijfolie en de creme fraiche toe. Schep de geitenkaas door de puree. Verwarm de puree nog even tot de geitenkaas gesmolten is. Breng op smaak met zwarte peper en zout. Voeg de rauwe rucola en de bosuien toe aan de aardappelpuree. Voeg als laatste een paar reepjes paprika toe om het geheel een mooie kleurencombinatie te geven.

Lekker met een gehaktbal met mosterd of Merquez worstje. Je kunt de geitenkaas ook vervangen door Feta.